Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Kolesarjenje

Pot po visokem krasu

Pot, ki jo lahko pričnete že z Učno potjo kraški gozd, ponuja čudovito možnost kolesarskega izleta čez območje visokega krasa, kjer se na ogled ponujajo kraška polja s ponikalnicami in požiralniki, uvalami in vrtačami ter najgloblje brezno tega območja. 

Več...

Kamparetova pot

Zahtevna pot dolžine dobre 3 km za izkušene in dobro opremljene kolesarje ali pohodnike, ki se želite razgledati proti dolini Idrijce.

Več...

S kolesom po Matuckarjevi poti

Matuckarjeva pot je lahka ravninska pot, ki je predvsem primerna za družinski izlet s kolesom, deloma pa jo je možno prehoditi tudi peš. Dolga je 12 km in poteka po celotni zadloški ravnini, mimo domačij, pašnikov in raznih znamenj.

Več...

Kolesarjenje po Krajinskem parku Zgornja Idrijca

Krajinski park Zgornja Idrijca je svet samotnih poti, divjih grap in bujnih gozdov ter bogate tehniške dediščine. Razgiban svet, ki sta ga izdolbli Idrijca in Belca s pritoki, nam razkriva soteske, geološke preseke, številne slapove, slikovite tolmune in izvire odlične ...

Več...

Kolesarska pot v osrčje Idrijskega gozda v Krajinskem parku Zgornja Idrijca

Pot vodi skozi središče krajinskega parka Zgornja Idrijca, do Trnovskega gozda.

Več...

Kontrabantarska pot na ledinski planoti

Na prehodu med Primorsko in Gorenjsko se razteza planota z več zaselki, med katerimi so Ledine največje. Kolesarska pot je speljana po Ledinski planoti. Pot je dobila ime po tihotapljenju (po domače: »kontrabant«) med Italijo in Jugoslavijo, saj je meja potekala prav tam.

Več...

Kolesarjenje Po Bloudkovih poteh

Pot nas vodi po Črnovrški planoti posejani s kraškimi pojavi (jame, brezna ponikalnice), kjer so raztresena naselja, med katerimi je največje Črni Vrh, hkrati pa je polna drugih zanimivosti kot so: raznolika zelišča, gozdni sadeži in divjad. 

Več...

Kolesarska pot po Vojskarski planoti

Planota  se nahaja na robu Trnovskega gozda, Vojsko pa je njeno središče, ki velja za najvišje ležečo vas na Primorskem. Pot popestrijo številne razgledne točke, ob poti pa se nahajajo različne zanimivosti.

Več...

Rekreacija za vse dni v letu

Za vse ljubitelje najrazličnejših aktivnosti na kopnem priporočamo obisk Geoparka Idrija, kjer so možnosti neomejene - za manj zahtevne posameznike, z željo po rekreaciji kot tudi za zahtevnejše športnike.

Več...

Kontakt

TIC Idrija, Prelovčeva 5

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

NE PREZRITE

Zgodba o Idriji - spoznajte očarljivo mesto UNESCO-ve dediščine

        Zgodba o živosrebrnem studencu sredi gozdovUNESCOVO ...

Več...

Turistična agencija VisitIdrija

Pod okriljem Centra za idrijsko dediščino deluje tudi turistična ...

Več...

PON
TOR
SRE
11 / 21 °C
13 / 21 °C
14 / 23 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark