Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Idrija se je uspešno predstavila na sejmu Natour Alpe-Adria v Ljubljani

Konec januarja (27.-30.) so se sejma Natour Alpe-Adria v Ljubljani udeležili tudi predstavniki idrijskega turizma  (TIC Idrija s posameznimi ponudniki). Na stojnici Slovenske turistične organizacije so se na letošnjem sejmu predstavljale zelene destinacije, ocenjene v prvem krogu pilotne izvedbe projekta Zelena shema slovenskega turizma. Na stojnici Slovenske turistične organizacije so obiskovalci tako lahko spoznali ponudbo destinacij: Idrija, Kamnik, Laško, Radlje ob Dravi, Rogla - Zreče in Žalec.

Idrijski informatorji so obiskovalcem predstavljali dediščino živega srebra in rudarskega življenja ter lokalno kulinariko in čipko. Glavno idrijsko turistično ponudbo smo tako lahko spoznavali na stojnici v Marmorni dvorani, medtem ko so se društva z Idrijskega predstavila v Stekleni dvorani.

Ponudniki, ki so pripomogli k še bolj celoviti in bogati sejemski predstavitvi Idrije so: Lidija Anzelm, Kendov dvorec, gostilna Mlinar, gostilna Kos in gostilna Škafar.
Na stojnici v Stekleni dvorani pa so ponudbo odlično dopolnjevali: Kmetija Vrh, Turistično društvo Vojsko, TD Fara in klekljarica.
V petek so na glavnem odru v stekleni dvorani z igro nastopili učenci iz Osnovne šole Spodnja Idrija.


Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
16 / 35 °C
17 / 31 °C
18 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark