Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Pravno obvestilo

Vsebino spletne strani se ne sme kopirati, razmnoževati ali na kakršen drugi način distribuirati brez dovoljenja skrbnika spletne strani, ki je imetnik avtorskih pravic spletne strani. Pri sklicevanju na vsebino spletne strani je potrebno navesti spletno stran kot vir informacije.

Pravno obvestilo velja za celoten spletni portal turistične destinacije Idrija - www.visit-idrija.si

Avtorske pravice
S to spletno stranjo upravlja zavod Center za idrijsko dediščino Idrija, v nadaljevanju CID.
Vsebina, objavljena na spletnih straneh www.visit-idrija.si so last CID in se lahko uporablja izključno v osebne, nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez izrecnega pisnega dovoljenja CID.

Vse pravice, vseh spletnih strani www.visit-idrija.si so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.visit-idrija.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine CID, ter z njo povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.visit-idrija.si

Vsi uporabniki objavljeno vsebino na spletni strani www.visit-idrija.si uporabljajo na lastno odgovornost. Vse informacije in gradiva na tej spletni strani so informativne narave.

CID in katerakoli fizična ali pravna oseba, ki je ali še sodeluje ne prevzema odgovornosti in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na omenjenih spletnih straneh oz. kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti na tej spletni strani.

CID ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. CID na svojih spletnih straneh posreduje tudi informacije tretjih in omogoča povezavo do tretjih, vendar pa ni odgovoren za njihovo vsebino.

CID si pridružuje pravico da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, ne glede na razlog in brez predhodnih opozoril.

CID bo svojim obiskovalcem zagotavljal čim bolj točne in ažurne informacije na svojih spletnih straneh, vendar pa ne prevzema nobenih zagotovil o njihovi točnosti.

Spletna stran www.visit-idrija.si  je praviloma dostopna 24 ur na dan in vse dni v letu. CID si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletnih strani zaradi vzdrževanja in/ali zamenjave opreme. Zaradi razlogov, povezanih z vzdrževanjem, si CID pridržuje pravico tudi do daljših ustavitev dostopa do www.visit-idrija.si . CID ne jamči dostopnosti strani ob morebitnih izpadih v omrežjih skrbnikov poti ali kakršnih koli izpadih na strežnikih, napakah, drugih tehničnih motenj ali prekinitvah delovanja tretjih strank (električno napajanje …) ter višje sile.


Fotografije
Fotografije, objavljene na spletnih straneh www.visit-idrija.si in povezanih spletnih straneh, na katerih podjetje CID objavlja fotografije, so avtorsko zaščitene, zato njihova uporaba brez avtorjevega soglasja (oziroma podjetja CID) ni dovoljena. V kolikor potrebujete fotografije za medijske objave o Idriji nas kontaktirajte: tadeja.bezeljak@visit-idrija.si.

Varstvo osebnih podatkov
V kolikor posredujete vaše osebne podatke na spletni strani www.visit-idrija.si (ime, priimek, naslov, kontaktna številka, e-naslov) vam CID zagotavlja, da bodo na opisan način zbrani podatki namenjeni izključno za uporabo zavoda CID in ne bodo bili posredovani tretji osebi.

Pravno obvestilo lahko CID kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.
 

Avtorji vsebine portala: Center za idrijsko dediščino, Občina Idrija, Antonijev rov, Mestni muzej Idrija, Čipkarska šola Idrija, ponudniki aktivnosti in gostinske ponudbe na Idrijskem.

Lektura slovenskega jezika: Marija Topole
Prevajanje v angleški jezik in lektura: Urška Lahajnar Ubajiogu, Peter Tončič in Urška SokličKontakt

TIC Idrija, Prelovčeva 5

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

PON
TOR
SRE
11 / 21 °C
13 / 21 °C
14 / 23 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark