Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Predstavitev Idrije v Haagu

Idrija se je odzvala povabilu veleposlaništva RS v Haagu in se udeležila 4. festivala ambasad (veleposlaništev), ki je potekal v soboto, 3. septembra v Haagu. Z našimi promocijskimi materiali smo predstavljali destinacijo idrija in njene turistične znamenitosti, obiskovalci so se navduševali nad odličnim krniškim sirom, Gerušem in izdelki z idrijsko čipko različnih ponudnikov iz prodajnega programa TIC Idrija. 

Obiskovalci so lahko uživali ob poslušanju mednarodnih glasbenih skupin, v raznoliki kulinarični ponudbi in spoznavanju različnih kultur. Program festivala privlači in zadovolji različne okuse vseh generacij. Številni izvajalci so obiskovalcem predstavili inovativen glasbeni program s pop, jazz, folk in klasično glasbo, obiskovalci pa so lahko spoznavali in okušali odlične kulinarične dobrote, se navduševali nad gledališčem, literaturo in umetnostjo iz različnih koncev sveta. 

Na festivalu so se predstavile številne države. Sodelujoča veleposlaništva 2016: Avstralija, Armenija, Azerbajdžan, Bangladeš, Bolivija, Kitajska, Kolumbija, Kostarika, Curacao, Ciper, Češka, Dominikanska republika, Egipt, Francija, Gruzija, Gvatemala, Haiti, Madžarska, Irska, Indija, Indonezija, Kazahstan, Kenija, Malezija, Mehika, Nepal, Ukrajina, Palestinska Mission, Panama, Peru, Filipini, Poljska, Rusija, Ruanda, Saudova Arabija, Slovaška, Slovenija, Sudan, Tajska, Turčija, ZDA, Vietnam, Južna Afrika.


  


  


 

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

NED
PON
TOR
16 / 31 °C
17 / 33 °C
17 / 35 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark