Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Idrija na sejmu Vakantiesalon Brussels 2017

V Bruslju se je v četrtek, 2.2.2017, pričel največji turistični sejem v Belgiji - Vakantiesalon Brussels 2017. Predstavitev na sejmu Vakantiesalon pomembno vpliva na izbiro destinacije za počitnice Belgijcev za tekočo sezono. Slovenija se je predstavila kot zelena, aktivna in zdrava turistična destinacija, katere glavna prednost je raznolikost na stičišču Alp, Sredozemlja in Panonske nižine.

Vakantiesalon Brussels je velikan med evropskimi sejmi, saj je priljubljen tako med obiskovalci kakor razstavljavci. Za Slovenijo je sejem pomemben predvsem zato, ker Belgijci radi potujejo, imajo veliko kupno moč in imajo dobre letalske povezavo z Ljubljano.

Predstavitev na razstavnem prostoru Slovenske turistične organizacije so že tradicionalno izkoristili številni partnerji. Letos je sejmu sodelovalo kar 13 podjetij oz. ponudnikov in sicer poleg Idrije še: Škocjanske jame, Turizem Kamnik, Lifeclass Hotels & Spa – Portorož, Terme Olimia, Ines Tours, Turizem Škofja Loka, Postojnska Jama, Turizem Ljubljana, Sava Hotels & Resorts, Julijske Alpe, RIC Bela krajina in Kompas DMC.

Vir: STO

      


Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

ČET
PET
SOB
17 / 31 °C
21 / 31 °C
20 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark