Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Predstavitev Idrije na sejmu Natour Alpe Adria 2017

V Ljubljani sta od 1. do 4. februarja na Gospodarskem razstavišču potekala sejem in borza Natour Alpe-Adria, kjer je bila predstavljena tudi turistična ponudba Idrije in sodelujoči ponudniki. Obiskali ste jih lahko v Preddverju marmorne dvorane.

Idrijsko rudarsko dediščino je v sredo in četrtek predstavljal Antonijev rov.

            


Klekljanje in izdelke iz čipke sta v sejemskih dneh predstavljali Marta Logar in Lidija Anzelm.

           


Kulinarično ponudbo Idrije je v sredo predstavljala Gostilna Škafar z zeljševko in ocvirkovco ter tortico Rezi, od četrtka do petka pa je goste prav tako z zeljševko in ocvirkovco razvajalo Gostišče Barbara.

         


Zadnji dan sejma, v soboto, pa je obiskovalcem svojo ponudbo in različne dišeče izdelke predstavilo še posestvo Na kupčku.Sejem je bil sicer namenjen predstavitvi turističnih destinacij in ponudnikov, ki so želeli predstaviti svojo ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi.

Letošnji dogodek Natour Alpe Adria sta organizirala Gospodarsko razstavišče, dolgoletni organizator sejma Alpe Adria Turizem in prosti čas (v letu 2015 je na sejmu sodelovalo 341 razstavljavcev  in zastopanih podjetij iz 12 držav, sejem si je ogledalo 15.000 obiskovalcev ) ter Toleranca marketing, ki je do sedaj organizirala devet poslovnih borz Natour (skupaj prek 300 ponudnikov in preko 300 kupcev iz več kot 30 držav).

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
16 / 35 °C
17 / 31 °C
18 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark