Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Delavnici za ponudnike s področja kulinarike ter organizatorje prireditev, turističnih paketov in doživetij

Delavnici za ponudnike s področja kulinarike ter organizatorje prireditev, turističnih paketov in doživetij je Geopark Idrija izvedel 13.6. 2018. Na delavnicah so bile predstavljene smernice za turistične prireditve. Na primeru Praznika idrijskih žlikrofov je potekala diskusija, na kaj vse morajo biti organizatorji pozorni, ko pripravljajo prireditev in kakšni so pogoji za pridobitev certifikata blagovne znamke Geoparka Idrija. Ponudnikom prehranskih izdelkov in gostincem je Boštjan Novak predstavil trende v kulinariki in postrežbi jedi, Janez Bogataj pa je predstavil kulinarično dediščino območja.

Ponudnikom turističnih doživetij in programov je bilo predstavljeno, kakšne tipe obiskovalcev poznamo in kako izbrati ustrezno ciljno skupino ter kakšni so pogoji za pridobitev certifikata kolektivne blagovne znamke Geoparka Idrija.

V mesecu maju so bila izvedena individualna svetovanja za ponudnike rokodelskih izdelkov v želji, da skupaj z zunanjo strokovnjakinjo Jano Vilman Proje, izdelke pregledajo, se pogovorijo o morebitnih izboljšavah ali nadgradijo ideje. 

Geopark Idrija verjame, da so bili udeleženci zadovoljni in veselimo se izdelkov, ki jih bo strokovna komisija v oktobru ocenila in jim podelila certifikat kakovosti.

Projekt je sofinanciran iz skladov Evropske Unije (ESRR, IPA).

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

NED
PON
TOR
16 / 31 °C
17 / 33 °C
17 / 35 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark