Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Center za idrijsko dediščino od septembra pod vodstvom mag. Sanje Marije Pellis

2. 9. 2013

Po odhodu dosedanjega v.d. direktorja Sebastjana Poljanca je vodenje Centra za idrijsko dediščino prevzela mag. Sanja Marija Pellis. Za vršilko dolžnosti direktorice zavoda jo je imenoval svet zavoda s soglasjem Občine Idrija, ki je ustanoviteljica centra. Pellisova je bila pred prevzemom te funkcije zaposlena na Občini Idrija kot višja svetovalka za turizem v službi za gospodarske dejavnosti. Novo delovno mesto je nastopila v začetku septembra.

Projektov, ki jih mora Center za idrijsko dediščino uresničevati, je veliko. Center tako že intenzivno deluje na projektu Geopark Idrija, izvaja redne aktivnosti  s področja promocije Idrije in informiranja turistov (dejavnost TIC Idrija), oblikuje nov darilni program za Idrijo in poleg skrbništva spletnih portalov pripravlja prenovljen spletni portal turistične destinacije Idrija, ki bo nadomestil dosedanjega. Pod okrilje zavoda spadata tudi dve profitni dejavnosti, in sicer dejavnost youth hostla in samskega doma.  Vse aktivnosti javnega zavoda bodo pripomogle k povezovanju ponudnikov, enotni predstavitvi  in trženju destinacije.

Poslanstvo javnega zavoda je koordinacija upravljavcev idrijske dediščine in zagotavljanje sistema za celovito, usklajeno in trajno upravljanje idrijske dediščine, oblikovanje skupne turistične ponudbe destinacije Idrija, izvajanje promocije, podpora trženju storitev ter produktov destinacije Idrija ter izvajanje temeljnih nalog zagotavljanja skupne turistične infrastrukture v Idriji.

Sanja Marija Pellis bo funkcijo v.d. direktorice Centra za idrijsko dediščino opravljala 1 leto.

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

ČET
PET
SOB
17 / 31 °C
21 / 31 °C
20 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark