Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Povabilo k sodelovanju: POLEPŠAJMO IDRIJO

V času Festivala idrijske čipke naše mesto deluje precej pusto. Zato smo se odločili, da ga okrasimo skupaj z vami. Okrasitev mesta je pomembna tako za Idrijčane kot tudi za obiskovalce, ki si na podlagi tega ustvarijo prvi vtis o mestu in njegovih prebivalcih.

Idrijo želimo na temo čipka popestriti že do začetka letošnjega festivala (od 20. do 22. junija 2014). Tako polepšan izgled mesta bi lahko Idrijčane in druge razveseljeval vselej, med festivalom in po njem, celo poletje, z določenimi dopolnitvami pa tudi v prednovoletnem času.

Želimo si združevati umetnost in varstvo okolja, kar dokazujejo mnogi uspešni primeri v svetu ter v Sloveniji. Izbrani izvajalec bo imel na voljo različne površine v mestu. Material mora biti obstojen v različnih vremenskih pogojih.

K sodelovanju vabimo strokovnjake s področja arhitekture/oblikovanja, ki bodo zasnovali in izpeljali projekt. Vabljeni so tudi mladi še neuveljavljeni strokovnjaki, ki se želijo dokazati s svojim delom. Za projekt so namenjena določena sredstva. 

Če vas sodelovanje zanima, nam pošljite svojo ponudbo z orisom idejne zasnove na e-naslov tadeja.bezeljak@visit-idrija.si (T: 05 37 34 075) do vključno 10. februarja 2014.

Za informacije in usmeritev glede urbane opreme  se obrnite na Martino Pišlar, 05 37 34 513. 

Odločitev o izboru ponudnika bomo sprejeli do 14. februarja 2014.  


Center za idrijsko dediščino

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

ČET
PET
SOB
17 / 31 °C
21 / 31 °C
20 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark