Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Namenite 0,5 % za »Ureditev točke na Lajštu v Idrijski Beli«

Davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezanci) razporeditev 0,5% svoje dohodnine v splošno koristen namen (t.i. 0,5%). Namenitev vas nič ne stane, saj sicer sredstva ostanejo v državnem proračunu, lahko pa pomembno pomaga pri financiranju splošno koristnih dejavnosti.

Zato vas Center za idrijsko dediščino  v sodelovanje s Skladom 05 – ustanovo za družbene naložbe vabi k namenitvi dohodnine za splošno koristen namen in sicer »Ureditev točke na Lajštu v Idrijski Beli«.

Nekaj sto metrov od sotočja po toku navzdol želimo urediti prostor s klopmi in mizami ter dobro poznanimi družabnimi igrami, ki jih bomo igrali s prodniki (človek ne jezi se, vovkalca, ipd.). Uredili bomo tudi bazenček s prodniki, kjer bodo otroci (in odrasli) lahko sestavljali različne kamnite strukture. Na poljuden način pa bomo vključili tudi geologijo, in sicer tematike o prodnikih ter idrijskih kamninah. S to ureditvijo želimo obiskovalcem predstaviti naravo okolice ter še dopolniti ponudbo tega prostora. Predvidoma bomo ob uspešnem zbiranju sredstev to točko uredili v letu 2015. 

Vabimo vas, da izpolnite obrazec in ga oddate ali pošljete na: 
Center za idrijsko dediščino, Ulica IX. Korpusa 17, 5280 Idrija

OBRAZEC 

VABILO 

Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za podporo!


Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
16 / 35 °C
17 / 31 °C
18 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark