Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Unescova Idrija je svojo turistično ponudbo predstavila na največji slovenski borzi (SIW) v Novi Gorici

Osrednji poslovni dogodek agencije SPIRIT- sektorja za turizem vsako leto predstavlja SIW  – Slovenska turistična borza, na kateri se srečata  slovenska turistična ponudba ter globalno turistično povpraševanje najpomembnejših organizatorjev potovanj.  

Borze se vsako leto udeleži slovensko turistično gospodarstvo, ki ima tako priložnost predstaviti svojo ponudbo širokemu krogu konkretnih partnerjev iz tujine – od organizatorjev potovanj, organizatorjev motivacijskih potovanj, predstavnikov turističnih agencij, avtobusnih organizatorjev potovanj. Cilj tega vsakoletnega srečanja je negovanje že navezanih in vzpostavljanje novih poslovnih stikov ter seveda sklepanje konkretnega medsebojnega sodelovanja. Pri tem je celotno borzno dogajanje pripravljeno v obliki poslovne delavnice, katere končni rezultat je povečanje števila tujih turistov v naslednjih sezonah.

Poslovni sestanki, najpomembnejši del borze, so potekali v petek, 16. maja, v hotelu Perla v Novi Gorici. Predstavitev turistične ponudbe občine Idrija je organiziral in izvedel Center za idrijsko dediščino. Našo turistično ponudbo smo predstavili 22 agencijam in tour operaterjem iz 13 držav, vse od Japonske, Indije in  Avstralije do Danske in Španije. Povpraševali so zlasti po dnevnih izletih iz Ljubljane in drugih turističnih središč, po  krožnih potovanjih, kulinariki in  aktivnostih, tako za skupine kot tudi individualne goste. Nekateri izmed agentov so nas že obiskali zasebno ali v okviru študijskih tur, druge pa smo povabili, da se oglasijo pri nas, da jim razkažemo našo ponudbo in predstavimo možnosti sodelovanja.

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
16 / 35 °C
17 / 31 °C
18 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark