Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

* Hostel Idrija – kolesarjem in pohodnikom prijazen mladinski hotel

Območje idrijskega podeželja s svojo naravnogeografskimi posebnostmi ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, tako za lokalno prebivalstvo kot tudi tuje obiskovalce, zato smo se v Hostlu Idrija odločili, da svojo ponudbo dopolnimo s kolesarskimi in pohodniškimi vsebinami. V začetku maja je tako Hostel Idrija zadovoljil kolesarske in pohodniške trženjske standarde strokovne komisije SPIRIT Slovenija in s tem pridobil naziv kolesarski in pohodniški nastanitveni obrat.


Glavni namen pridobitve tega naziva je večja prepoznavnost kolesarskih in pohodniških produktov in storitev ter pospeševanje rasti kakovosti turistične ponudbe za kolesarje in pohodnike. V hostlu so tako turistom na voljo večdnevni kolesarski in pohodniški programi po tematskih poteh Geoparka Idrija, možnost individualnega načrtovanja tur, možnost najema koles, možnost prevoza na izbrane lokacije, možnost najema kolesarskega in planinskega vodnika, možnost sprostitvenih in wellness programov pri lokalnih ponudnikih. Poleg tega je na voljo kolesarnica z opremo za popravilo koles, prostor za pranje in sušenje športnih oblačil ter informacijska točka s pomembnimi informacijami.


Turistično ponudbo za kolesarje in pohodnike želimo v prihodnje dopolnjevati in izboljševati s promocijo na načrtovani spletni strani hostla in povezovanjem z lokalnimi ponudniki ter drugimi kolesarskimi in pohodniškimi destinacijami v naši bližini.

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

ČET
PET
SOB
17 / 31 °C
21 / 31 °C
20 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark