Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Foursquare

Objavljena razpisna dokumentacija za državno tekmovanje v klekljanju

Sreda, 29. marec 2017

Na Festivalu idrijske čipke na nedeljski dan tradicionalno poteka državno tekmovanje v znanju klekljanja za priznanje Ivanke Ferjančič. Letos bo tekmovanje potekalo 18. junija. Čipkarska šola Idrija je v sodelovanju z US Festivala idrijske čipke in zunanjimi sodelavci objavila razpisne pogoje oz. dokumentacijo.

Na državnem tekmovanju v klekljanju idrijske čipke tekmujejo otroci in odrasli, pred tekmovanjem pa krene povorka tekmovalcev v spremstvu Godbenega društva rudarjev Idrija izpred Čipkarske šole Idrija do prizorišča tekmovanja. 

Otroci se na državno tekmovanje uvrstijo na osnovi rezultatov doseženih na predhodnih šolskih tekmovanjih. Prijavnine ni, vse potrebne pripomočke in materiale za klekljanje zagotovi organizator. Razpisna dokumentacija državnega tekmovanja za otroke je dosegljiva na povezavi: http://www.cipkarskasola.si/si/cipkarska/59/za-otroke/ .

Odrasli se na državno tekmovanje lahko prijavijo sami oz. prijave za njih uredijo klekljarska društva. Prijavnine ni, vse potrebne pripomočke in materiale za klekljanje zagotovi tekmovalec. Razpisna dokumentacija državnega tekmovanja za odrasle je dosegljiva na povezavi: http://www.cipkarskasola.si/si/cipkarska/60/za-odrasle/ .Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

ČET
PET
SOB
16 / 31 °C
19 / 22 °C
9 / 24 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark