Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Foursquare

Zaključna konferenca projekta EDEN55plusNW

Torek, 04. julij 2017

Jutri, v sredo, 5. julija 2017, bo v Feldbachu potekala zaključna konferenca projekta EDEN55plusNW, katerega glavni namen je nadgradnja koncepta mreženja v EDEN destinacijah, ki si prizadevajo za podaljšanje svoje turistične sezone.

Projekt povezuje štiri sosednje države in pet pilotnih EDEN destinacij v Sloveniji (Idrija, Solčavsko, Reka Kolpa), Avstriji (Vulkanland) in na Hrvaškem (Severni Velebit). Na zaključni konferenci bodo predstavljeni glavni rezultati projektnih aktivnosti, katerih posledica je nastanek čezmejnih turističnih produktov (poglobljeni turistični programi za ženske in pare 55+) v vključenih EDEN destinacijah. Produkti temeljijo na filozofiji EDEN destinacij odličnosti ter potrebah in pričakovanjih ciljne skupine v projektu – seniorjev, starejši od 55 let.

V sodelovanje pri pripravi in testni izvedbi oblikovanih turističnih programov za seniorje se je vključilo več kot 50 malih in srednje velikih podjetij, ki že dopolnjujejo turistično ponudbo v sodelujočih EDEN destinacijah ter 13 turistično-informacijskih centrov in turističnih agencij, kar omogoča dolgoročno zagotavljanje kakovostnih storitev in poglobljeno izkušnjo izbranih ciljnih skupin seniorjev nad 55 let tudi po zaključku projekta. Tako model mreženja kot tudi model oblikovanja turističnih produktov sta prenosljiva v vse EDEN destinacije v Evropi. 

Projekt EDEN55plusNW se izvaja v okviru programa COSME – evropski program za konkurenčnost podjetij ter malih in srednjih podjetij v Evropi. 

Podroben program zaključne konference je na voljo tukaj


Vir: Slovenska turistična organizacijaKontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

PON
TOR
SRE
14 / 31 °C
15 / 33 °C
16 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark