Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Foursquare

Zaključek projekta EDEN SLO 2015-2017

Sreda, 05. julij 2017


Slovenska turistična organizacija je z začetkom julija zaključila projekt EDEN SLO 2015-2017, ki je potekal osemnajst mesecev in je bil namenjen promociji, razvoju in izobraževanju.

V okviru projekta so bile izvedene uspešne promocije slovenskih EDEN destinacij na tujih trgih (digitalna kampanja, članki, predstavitve na sejmih, e-novice, novi foto materiali …), prav tako pa  so bile prenovljene spletne strani. Vsebine o projektu EDEN se nahajajo na poslovnih straneh, predstavitve destinacij pa so objavljene na turističnih straneh spletnega portala www.slovenia.info.

Projekt je bil v juniju uspešno zaključen s študijsko turo za tuje novinarje, ki so obiskali izbrane EDEN destinacije in z izidom nove publikacije Evropskih destinacij odličnosti v Sloveniji. Publikacija je na voljo v štirih jezikovnih različicah, v digitalni obliki pa je dosegljiva TUKAJ.

Spomladi 2017 je Slovenska turistična organizacija pričela z izvajanjem novega EDEN projekta, ki je posvečen kulturnemu turizmu in izboru nove EDEN destinacije zmagovalke in finalistk. Destinacije, ki so že prejele EDEN naziv (zmagovalke in finalistke) se lahko na razpis ponovno prijavijo. Celoten razpis z prijavnimi obrazci je dostopen TUKAJ. Rok za oddajo prijav je 31. julij 2017.


Vir: STOKontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

ČET
PET
SOB
8 / 27 °C
10 / 28 °C
10 / 27 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark