Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Foursquare

Dnevi slovenskega turizma-Prvi vseslovenski turistični hackathon »Slovenija za 5–zvezdnična doživetja«

Ponedeljek, 04. september 2017

Na Slovenski turistični organizaciji se zavedajo pomena inovacij na področju turističnih produktov, saj so eden od bistvenih dejavnikov izpolnjevanja vizije, da postane Slovenija destinacija za 5-zvezdnična doživetja.

Zato je STO letošnje Dneve slovenskega turizma DST zastavila malo drugače.

V programu tradicionalne, že sedme izvedbe najpomembnejšega strokovnega dogodka na področju turizma v Sloveniji, ki bo potekal od 17. do 19. oktobra v Kranjski Gori, bo potekal tudi prvi vseslovenski turistični hackathon »Slovenija za 5–zvezdnična doživetja«.

Gre za inovativno tekmovanje oziroma dvodnevni maraton, na katerem udeleženci, razporejeni v manjše skupine, rešujejo poslovne izzive, ki jih pozneje poskušajo implementirati v svoje poslovno okolje. V okviru DST bo izziv ekip, ki bodo sestavljene iz predstavnikov štirih makroregij – Alpske, Mediteranske, Termalno Panonske Slovenije in Ljubljane & Osrednje Slovenije – oblikovati inovativne turistične rešitve oziroma produkte z višjo dodano vrednostjo.

Prvi vseslovenski turistični hackathon bo potekal 18. in 19. oktobra v organizaciji STO in podjetja CorpoHub. Štiri zmagovalne skupine, ki bodo najbolje rešile poslovni izziv in predlagale najboljšo rešitev ter prepričale strokovno žirijo, bodo osvojile enoletni coaching. Prav vsi udeleženci hackathona pa bodo prejeli lepe nagrade pokroviteljev.

Bodite del prvega turističnega hackathona, PRIJAVITE se še danes!

Vir: STOKontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
15 / 33 °C
16 / 32 °C
17 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark