Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Foursquare

Povabilo lokalnim ponudnikom za sodelovanje v projektu Danube GeoTour

Torek, 17. oktober 2017


UNESCO Globalni Geopark Idrija vabi k sodelovanju v aktivnostih v okviru projekta DanubeGeotour, ki ga izvaja skupaj z 8 evropskimi geoparki. 

V projektu, ki ga sofinancira program transnacionalnega sodelovanja Podonavje, se partnerji v šestih delovnih paketih soočajo z naslednjimi izzivi: trajnostno uporabo izjemnega bogastva naravnih virov in dediščine v geoparkih skozi razvoj trajnostnega turizma in izogibanju negativnega vpliva turizma na okolje. 

Glavni rezultat bo skupna Podonavska GeoPot (Danube GeoTour) po vseh geoparkih v projektu, kjer bomo tekom projekta osnovali nove in inovativne geoprodukte ter z različnimi elementi izboljšali interpretacijo po posameznih geoparkih. Na ta način bomo izboljšali sodelovanje med geoparki in izboljšali vidnost in prepoznavnost UNESCO globalnih geoparkov v območju Podonavja in širše.

V sklopu projektnih aktivnosti želimo vzpostaviti kolektivno tržno znamko Geoparka Idrija in razviti geoprodukte, ki temeljijo na inovativnosti, kakovosti in tradiciji domačih ter umetnostnih obrti. S tem namenom vabimo k sodelovanju vse, ki bi se želeli aktivno vključiti v oblikovanje novih geoproduktov na območju UNESCO Globalnega Geoparka Idrija.

 Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu: nina.erjavec@visit-idrija.si .

Projekt je sofinanciran s programa Evropske Unije (ESRR, IPA).
Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

PON
TOR
SRE
16 / 21 °C
5 / 19 °C
3 / 20 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark