Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Zelena Idrija
  • Foursquare

Nov poziv za vključitev v zeleno shemo 2018

Petek, 12. januar 2018

Slovenska turistična organizacija v sodelovanju z mednarodno organizacijo Green Destinations in njenim akreditiranim partnerjem v Sloveniji, Zavodom Tovarna trajnostnega turizma, objavlja nov poziv za destinacije, ponudnike in parke za pridobitev znaka Slovenia Green. 

Več o pozivu in možnostih prijave:

V okviru Zelene sheme slovenskega turizma (ZSST) izvajamo redni letni poziv za vključitev destinacij, medtem ko smo parke v ZSST vključili lani, letos pa zanje pripravili dodatno možnost vključitve v shemo in pridobitev znaka Slovenia Green Park. Pri pozivu za ponudnike nastanitev smo letos med verificirane znake na podlagi katerih lahko ponudniki pridobijo Slovenia Green Accommodation uvrstili tudi specializiran okoljski znak za kampe – Ecocamping. Z znakom Slovenia Green se ponaša že 23 destinacij, 20 ponudnikov in 3 parki – pridružite se jim! Za vse novo vključene deležnike smo pripravili tudi Priročnik za pridobitev znaka Slovenia Green, kjer so podrobno opisani vsi koraki za pridobitev znaka. 

Vse pozive s prijavnicami in priročnik najdete na tej povezavi.

ROK ZA PRIJAVO (destinacij in parkov) je petek 9. februar 2018 do 10. ure (poziv za ponudnike je odprt do konca leta).

Ob tej priložnosti pripravljamo tudi predstavitev novega poziva za vključitev v zeleno shemo. Predstavitev bo potekala v okviru sejma Natour Alpe-Adria, kjer se na osrednji slovenski stojnici predstavljajo prav zelene destinacije in ponudniki iz Konzorcija Slovenia Green.

Predstavitev pozivov bo v dvorani Urška na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v sredo 31. januarja 2018 ob 10.30.

Na dogodku bodo s strani Slovenske turistične organizacije in akreditiranega partnerja predstavljene vse pomembne informacije ob objavi novega poziva za pridobitev znaka Slovenia Green. Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa vas vljudno prosimo, da jo potrdite po elektronski pošti na petra.cad@slovenia.info najkasneje do ponedeljka 29. 1. 2018

Naj vas vodi zelena misel – vabljeni k sodelovanju!


vir: STOKontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
0 / 5 °C
1 / 4 °C
0 / 7 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark