Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

2. javni poziv k oddaji turističnih paketov-STO

Petek, 06. april 2018


Slovenska turistična organizacija je z dnem 3.4.2018 objavila 2. javni poziv k oddaji turističnih paketov z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe v času pred visoko sezono.

Z globalno digitalno kampanjo 2018  si želimo skupaj z vami povečati število prihodov in nočitev tujih turistov in s tem večati prihodke v turizmu. Z oglaševanjem smo začeli 1.3.2018, na  trgih:  Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije in Irske, Francije, Rusije, na češkem in poljskem trgu,  v državah Beneluks, v Švici ter na skandinavskih trgih (v Finski in Danski). Digitalno bomo komunicirali tudi na prekomorskih trgih v Združenih državah Amerike in Kanadi. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/digitalnakampanja.

Turistične pakete za poletno obdobje – za namen promocije in prodaje PRED SEZONO, je možno oddati do vključno 16.4.2018 za sledeče sklope:

AKTIVNE POČITNICE,
DRUŽINSKE POČITNICE,
WELLNESS PONUDBE,
KULINARIČNE PONUDBE IN
PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi oddani paketi bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v dokumentu: Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG.

Navodila za ponudnike za oddajo paketov  in nastavitve analitike v Google Analytics za lastno spremljanje uspešnosti vaših paketov, so na voljo tu: Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe .

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb: na tel. št.: 01 5898 538 ali na elektronskem naslovu: eposlovanje@slovenia.info.
 
Vir: STO

 Kontakt

TIC Idrija, Prelovčeva 5

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

SOB
NED
PON
7 / 24 °C
7 / 22 °C
16 / 21 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark