Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Publikaciji Zgodovinska mesta prestižna nagrada na nemško govorečem trgu

Ponedeljek, 16. april 2018

Slovenska turistična organizacija je prejela bronasto priznanje Werbe Grand Prix za publikacijo »Kulturstaedte« (Zgodovinska mesta). Gre za eno najpomembnejših priznanj na področju promocijskih materialov na nemško govorečem trgu.

V publikaciji je s svojo dediščino predstavljena tudi Idrija (strani 10-11).

Werbe Grand Prix, ki ga organizira najpomembnejša avstrijska strokovna turistična Revija TAI (Tourist Austria International), je največji natečaj na področju turizma v nemško govorečih deželah.

Ocenjevanje poteka na dveh ravneh, in sicer dela ocenjujeta strokovna žirija in javnost na specializiranem sejmu Reise Salon.

Na novo nagrado smo na Slovenski turistični organizaciji izjemno ponosni, saj je priznanje še en dokaz, da se Slovenija s komunikacijskimi orodji in ključnimi produkti uspešno in učinkovito predstavlja na za nas najbolj pomembnih trgih. Dodatni pomen nagradi daje prejem le-te v prvem letu dvoletne izpostavljene tematike kulturnega turizma v letih 2018 in 2019. V letošnjem in prihodnjem letu namreč turiste želimo še posebej navdihniti, da odkrivajo kulturno bogastvo slovenske dediščine, umetnosti, festivalov ter prireditev, kulinarike in življenjskega sloga prebivalcev.

Vir: STO

Nagrajeno publikacijo si lahko ogledate TUKAJ.
Kontakt

TIC Idrija, Prelovčeva 5

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

SOB
NED
PON
7 / 24 °C
7 / 22 °C
16 / 21 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark