Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:
  • Znamenitosti
  • Aktivnosti
  • Gostinstvo
  • Nastanitve
  • Trgovina
  • Zelena Idrija
  • Foursquare

DELAVNICI ZA PONUDNIKE S PODROČJA KULINARIKE TER ORGANIZATORJE PRIREDITEV, TURISTIČNIH PAKETOV IN DOŽIVETIJ

Torek, 29. maj 2018

DELAVNICI ZA PONUDNIKE S PODROČJA KULINARIKE TER ORGANIZATORJE PRIREDITEV, TURISTIČNIH PAKETOV IN DOŽIVETIJ

Geopark Idrija v okviru projekta Danube GeoTour postavlja temelje za razvoj nove kolektivne znamke. Ena izmed aktivnosti, ki jih v sklopu tega v letošnjem letu izvajamo, je tudi izobraževanja na temo razvoja lokalnih produktov. V aprilu smo že uspešno izvedli delavnico za ponudnike rokodelskih izdelkov. Odziv je bil velik, zato se nadejamo, da bomo, tudi v sodelovanju z oblikovalko, razvili zanimive in inovativne rokodelske izdelke.

Tokrat napovedujemo dve delavnici. Prva je namenjena ponudnikom najrazličnejših prehranskih izdelkov in gostincem, ki pripravljajo jedi in pijače, postrežene na gostinski način. Drugo delavnico pripravljamo za organizatorje prireditev, turističnih paketov, delavnic in turističnih doživetij. Obe delavnici bosta potekali v sredo, 13. junija 2018, v sejni sobi Občine Idrija.  Za prehranske izdelke od 13. do 15. ure ter za prireditve in doživetja od 16. do 18. ure.

Na delavnicah, ki ju bomo izvedli skupaj z zunanjimi svetovalci, bo udeležencem predstavljeno, na kaj vse morajo biti pozorni, ko pripravljajo izdelek, produkt, prireditev ali doživetje, da bo to ustrezalo pogojem za pridobitev certifikata blagovne znamke Geoparka Idrija. Izvedeli bodo, kako se na ocenjevanje prijaviti in kakšne so prednosti certificiranih izdelkov, prireditev in doživetij. Vabljeni, da morebitne izdelke ali ideje, ki jih že imate, predstavite na delavnici in tako dobite prvo mnenje in predloge za morebitno izboljšavo oziroma dodelavo. Udeležba je brezplačna. 

Za vse dodatne informacije smo na voljo na e-naslovu: nina.erjavec@visit-idrija.si in na tel. številki 05 93 44 077.

Projekt je sofinanciran iz skladov Evropske Unije (ESRR, IPA).Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

PON
TOR
SRE
/ °C
/ °C
/ °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark