Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Predstavitev idrijske dediščine na Otroškem bazarju

Torek, 04. september 2018

Center za idrijsko dediščino bo med 14. in 16. septembrom  na Otroškem Bazarju - največjem dogodku za družine -  predstavljal posebna doživetja idrijske dediščine za otroke.

Poleg tega vas čakajo še ustvarjalne delavnice, eksotične živalice in program na odru Zabave in smeha, ter letošnje novosti - veliko kotalkališče za otroke, planetarij in otroška igralnica!

Poiščite nas na sejmu. Se vidimo od 14. do 16. septembra (vsak dan od 9. do 19. ure) na Gospodarskem razstavišču!


POPOLNO DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GOSPODARSKEM RAZSTAVIŠČU V LJUBLJANI!

- 13. OTROŠKI BAZAR -

ZA DRUŽINE

Otroški bazar je popolno družinsko doživetje, ki vsako leto poskrbi za bogato sejemsko ponudbo otroških igrač, odejic, oblačil in copatkov, šolskih potrebščin, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne kreativne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope, pridobili pa boste tudi tisoč in en nasvet!

ZA OTROKE

Oder zabave in smeha vabi z igrano predstavo Maša in medved, kamišibajem, vragolijam čarodeja Tonija, zavrteli boste Dechatlonovo kolo sreče, si ogledali predstavitve juda, capoeire in številne pevske in plesne nastope, v soboto, 15. septembra pa bodo nastopili Nipke, Trkaj in Artifexi!

NOVOSTI!

Z malčki se boste lahko zabavali na velikem kotalkališču z vodenim programom v ritmih Soy Lune, v velikem planetariju boste lahko opazovali zvezde, se podali v kajakaške vode na zunanji ploščadi, spoznali kače, pajke in druge živali v vivariju in še veliko drugega!

BAZARKOVA KUHINJA S HOFER-JEM

Slastne grizljajčke boste skupaj z znanimi kuharji pripravljali v Bazarkovi kuhinji, kjer bomo otroci in starši kuhali s HOFER-jevimi Natur Aktiv izdelki! Mali in veliki gurmani vabljeni v dvorano A.

PROGRAM ZA NOSEČKE IN MLADE STARŠE

V okviru 5. Srečanja nosečnic in mladih staršev bodo potekala strokovna predavanja za lažjo pripravo na nosečnost, porod in otrokovo prvo leto. Za zamuditi pa ni niti intenzivne šole za starše skupaj s Porodnišnico Postojna in predavanja priljubljenega porodničarja dr. Aleksandra Merla!

IŠČEMO NAJBOLJŠO RIMO!

V okviru natečaja skupaj s priljubljenimi hiphoperji Trkajem, Nipkejem in Artifexi iščemo najboljše otroške rime! Najboljši bodo razglašeni na Odru zabave in smeha v soboto, 15. septembra (v času njihovega koncerta).

DOBRODELNA AKCIJA PODARI KNJIGICO

Prinesite dve knjigici na Otroški bazar! Na ta način boste eno knjigico podarili v dobrodelne namene, drugo pa boste lahko zamenjali s kakšno, ki je še niste prebrali. Knjigice, zbrane v okviru dobrodelne akcije, bomo skupaj s Helen Doron English podarili otrokom iz socialno šibkih družin prek Zveze prijateljev mladine Slovenije!Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
11 / 16 °C
13 / 21 °C
12 / 22 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark