Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Oglejte si osveženo predstavitev regij in vodilnih destinacij na Slovenia.info

Sreda, 17. oktober 2018


Še več uporabnih informacij in navdihujočih vsebin za raziskovanje in načrtovanje aktivnega, družabnega ali sproščujočega oddiha v Sloveniji vas zdaj čaka na osrednjem slovenskem turističnem portalu Slovenia.info. Slovenska turistična organizacija ga je v skladu s Strategijo trajnostne rasti slovenskega turizma 2017–2021 nadgradila s preglednejšo in bogatejšo predstavitvijo štirih regij in 34 vodilnih destinacij.

Strategija je za lažjo trženjsko komunikacijo Slovenijo na podlagi geografske zaokroženosti enot s podobno turistično ponudbo in produkti razdelila v Mediteransko & Kraško Slovenijo, Alpsko Slovenijo, Termalno Panonsko Slovenijo ter Ljubljano & Osrednjo Slovenijo. Znotraj njih pa je opredelila vodilne destinacije in nosilne produkte.

Zdaj so še bolj privlačno in s še več vsebinami, ki odkrivajo pestro ponudbo aktivnih doživetij, največje znamenitosti, bogato kulturno dogajanje, osupljivo naravo, zelena dejstva ter predloge za nastanitev in kulinarična razvajanja, predstavljene na podstrani Destinacije portala Slovenia.info.

Podstran je razdeljena na Regije, Top znamenitosti ter Mesta in destinacije, kar omogoča hiter sprehod po interaktivni Sloveniji in iskanje navdiha za njen ogled v realnosti.

Nove vsebine imajo tudi obilo aktivnih povezav, za še več navdiha pa poskrbijo atraktivne fotografije in videi, ki vabijo na najlepše #ifeelsLOVEnia počitnice in odkrivanje skritih kotičkov. Vsebine so predstavljene v sedmih jezikih portala.

Slovenska turistična organizacija je prenovo izvedla v tesnem sodelovanju s 34 destinacijami, med njimi tudi Idrijo (Center za idrijsko dediščino). Več o #visitidrija: Idrija   


Vabljeni k raziskovanju portala in iskanju idej za nova doživetja.Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

PET
SOB
NED
/ °C
/ °C
/ °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark