Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Organizatorji prireditev na Idrijskem

Četrtek, 17. januar 2019

Organizatorji prireditev na Idrijskem vabljeni, da vključite v skupno promocijo prireditev, ki jo organizirate. Center za idrijsko dediščino poskrbi za dodatno promocijo na družbenih omrežjih, o prireditvah obvešča medije in vse, ki so prijavljeni na prejemanje brezplačnih e-sporočil. Na CID skrbimo za mesečno oddajo koledarja prireditev vsem članicam Združenja zgodovinskih mest Slovenije, ki poskrbijo za objavo preko svojih kanalov. 

V kolikor organizatorji oddate ob vpisu tudi kratek opis prireditve v angleškem jeziku, si zagotovite še dodatno promocijo z objavo na slovenskem turističnem spletnem portalu www.slovenia.info, ki je glavni vir informacij vsem tujim turistom, ki obiščejo Slovenijo. 

Pravočasno (1 mesec dni ped dogodkom) oddajte opis prireditve preko spletnega obrazca ODDAJ DOGODEK, ki ga najdete na spletni strani www.visit-idrija.si spodaj v modrem polju. 

Vabljeni k sodelovanju in delitvi objav na družbenih omrežjih, da bomo dosegli še več potencialnih obiskovalcev naše destinacije!Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
/ °C
/ °C
/ °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark