Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

V ponedeljek se je začela kampanja Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo v Ljubljani & Osrednji Sloveniji

Sreda, 05. junij 2019

V letošnjem letu so uporabniki družbenih omrežij objavili že skoraj pol milijona fotografij in videov iz Slovenije z vključenim hashtagom #ifeelsLOVEnia. Od 3. junija do 28. julija 2019 bo v okviru kampanje izpostavljena regija Ljubljana & Osrednja Slovenija, katere del je tudi destinacija Idrija. 

Letošnja kampanja Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo poteka v štirih delih, vsak del je namenjen eni od štirih makro regiji. Prvi del letošnje kampanje je potekal v Alpski Sloveniji, nadaljeval se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji, v ponedeljek, 3. junija pa se je začela v regiji Ljubljana & Osrednja Slovenija. V osmih tednih trajanja bo na pristajalni strani kampanje izpostavljeno vseh osem vodilnih sodelujočih destinacij v rubriki Skriti kotički Slovenije in vsak teden bo potekal izbor najboljših objav uporabnikov. 

Nacionalna promocijska kampanja poteka na družbenih omrežjih Instagram, Facebook, Twitter in YouTube ter na osrednjem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info. STO spodbuja tako prebivalce kot obiskovalce Slovenije, da svoje fotografije in video vsebine objavijo na družbenih omrežjih, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja, kjer je fotografija posneta. 

STO od lansiranja kampanje, 6. junija lani, beleži odlične odzive uporabnikov družbenih omrežij: skupno število objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia je že 1.483.543, objave pa so dosegle 209 milijonov uporabnikov svetovnega spleta.

Vodilne destinacije regije Ljubljana & Osrednja Slovenija bodo v kampanji izpostavljene po tednih -  2. tednu, od 10. do 16. junija 2019, bo izpostavljena destinacija IDRIJA!

Vabljeni k sodelovanju! 

#visitidrija #ifeelsLOVEnia

@visitidrija @feelsloveniaKontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

TOR
SRE
ČET
16 / 35 °C
17 / 31 °C
18 / 32 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark