Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Mobilna aplikacija Turf Hunt po Geoparku Idrija

Torek, 13. avgust 2019

Geopark Idrija in njegove skrite zaklade spoznavate tudi s pomočjo aplikacije Turf Hunt, ki si jo namestite na svoj pametni telefon. Poti, na katerih lahko spoznavate naravno in kulturno dediščino so: 

Zgodba o petsoletnem živosrebrnem rudniku,   
Naravoslovna učna pot ob rakah "Po poti idrijskih naravoslovcev",  
Učna pot kraški gozd. 

Pametni telefoni in različne aplikacije nas spremljajo že na vsakem koraku. Zakaj ne bi z njim odkrivali skritih majhnih detajlov, ki govorijo pomembne zgodbe, in jih kot domačini ali kot turisti zaradi prehitrega tempa največkrat spregledamo. Vabljeni na malce drugačno spoznavanje Geopark Idrija, na zabaven, aktiven in moderen način – z aplikacijo Turf Hunt. 


Kako do aplikacije?
Aplikacijo Turf Hunt podjetja Locatify si iz trgovine Google Play ali Apple Store namestite na svoj pametni telefon. Deluje na telefonih, ki uporabljajo operacijski sistem Android ali iOS. V operacijskem sistemu Windows ne deluje. S pomočjo GPS lociranja vas aplikacija vodi po točkah v mestu, na katerih rešujete vprašanja in iščete rešitve na določene naloge. Igra je pripravljena v slovenskem jeziku. Aplikacijo si lahko namestite doma ali na TIC-u Idrija, kjer je na razpolago Wi-Fi. 

Navodila za namestitev in igro so na voljo TUKAJ. Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

NED
PON
TOR
20 / 32 °C
19 / 33 °C
19 / 33 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark