Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Vabilo na delavnico IMPACT TOURISM

Četrtek, 05. september 2019

V zadnjem obdobju med trendi na področju turizma kot vrednota posebej izstopa avtentičnost, povečuje se trend preživljanja počitnic s socialnim doživetjem, kjer lahko ljudje svoje izkušnje delijo z drugimi, manj priviligiranimi oz. se počutijo koristne, ob hkratnem povečevanju želje po personalizaciji produktov.

Poslanstvo Impact Tourisma (turizma z učinkom) je vključevanje turistov v razvoj in doživljanje inovativnih turističnih doživetij z družbeno koristnim odtisom na lokalne družbene izzive. Impact Tourism je za ponudnike turističnih produktov orodje, s katerim lahko obogatijo svojo ponudbo.

Na delavnici bomo kratko predstavili koncept Impact Tourisma ter indikatorje na katere naj bodo ponudniki pozorni pri oblikovanju turističnih produktov za večanje njihovega družbenega učinka. Z udeleženci in udeleženkami bomo razvijali konkretne IT produkte, predstavljen bo tudi spletni portal www.impact-tourism.net ter mreža WITH – World Impact Tourism Habitat.

Izvedba delavnice

Kraj: Tolmin

Lokacija: Posoški razvojni center, Trg tigrovcev 1, Tolmin

Datum in ura: Ponedeljek, 9. 9. 2019, ob 10 h

Dolžina delavnice: 3 h (z odmorom)

Vodja delavnice: mag. Primož Šporar, Brez dobička – inovativne družbene storitve d.o.o.

Impact Tourism razvija in izvaja Brez dobička – inovativne družbene storitve d.o.o. v sodelovanju z Impact turistično agencijo in Liberty International Tourism Group.

Organizacijo delavnice v okviru sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj iz projekta FOST INNO sofinancira RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica. Razvoj Impact Tourisma podpira Slovenska turistična organizacija – STO.

Zaradi omejenega števila mest na delavnici, vas prosimo za predhodno prijavo udeležbe na e-naslov podpora.impacttourism@gmail.com, prek katerega lahko pridobite tudi dodatne informacije.

Udeležba je brezplačna.

Vljudno vabljeni!Kontakt

TIC Idrija, Prelovčeva 5

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

PET
SOB
NED
7 / 22 °C
8 / 25 °C
7 / 23 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark