Pošlji razglednico - X

Vaše ime:
Vaš elektronski naslov:
Ime naslovnika:
Elektronski naslov naslovnika:
Vaše sporočilo:

Oddaja dogodka VISIT IDRIJA

Dobrodošli na strani za pošiljanje podatkov o prireditvah na Idrijskem za objavo na spletni strani www.visit-idrija.si. Prosimo vas, da izpolnite vse podatke označene z * ter priložite datoteko/fotografijo prireditve.

Vaša oddana prireditev ne bo takoj vidna na spletni strani. Vnos prireditve bo pregledal skrbnik spletne strani in jo objavil v Koledarju dogodkov na spletni strani www.visit-idrija.si v roku do 3 delovnih dni.

Novost: za večje in/ali tradicionalne prireditve na Idrijskem organizatorjem priporočamo, da izpolnijo tudi podatke v angleškem jeziku. Le tako bo lahko prireditev dosegla večji krog potencialnih obiskovalcev, saj nam v tem primeru dodatno promocijo, z objavo na slovenskem turističnem portalu (www.slovenia.info), zagotavlja tudi Slovenska turistična organizacija (STO).

* Zahtevani podatki
Naziv dogodka:
Naziv (ANG):
Kratek opis dogodka:
Kratek opis (ANG):
Dolg opis dogodka:
Dolg opis (ANG):
Prosimo vas, da vsebine ne prilepite direktno iz Worda, ampak vsebino najprej prilepite v beležnico in šele nato v "Dolg opis dogodka"
Datoteka:

V primeru da se moder gumb z napisom "Izberi fotografijo" ne vidi, prosimo prenesite novo verzijo vtičnika Adobe Flash preko spodnje povezave:

Prenesi

Velikost priponke je omejena na 1MB. Večjih priponk sistem ne bo sprejel. Dovoljeni formati datotek so (jpg, jpeg, png ter gif)
Začetek:
Zaključek:
Lokacija: *
Domača stran: *
Kontakt: *
Telefon: *
E-mail: *
Organizator: *
Prodaja vstopnic: *
Vstopnina: *
Cena: *

Kontakt

TIC Idrija, Mestni trg 2

tel: +386 (0)5 37 43 916
e-mail: tic@visit-idrija.si

delovni čas

NED
PON
TOR
15 / 29 °C
15 / 29 °C
18 / 28 °C

Facebook

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Če vas zanima kaj se v Idriji dogaja, se prijavite na naše novičke.


GeoparkObčina Idrija Geopark