Urbana igra MCI: Idrijske rudarske hiše

03. okt. 2020 / 10:00
Idrija - Mladinski center Idrija
Med dogodki na Dnevih evropske kulturne dedišine in Tedna kulturne dediščine lahko opazimo tudi urbano igro Mladinskega centra Idrija z naslovom Idrijske rudarske hiše!

Vabljeni vsi MLADI, da se nam pridružite na naši tretji testni izvedbi naše urbane igre po konceptu sobe pobega na prostem!  

  • KDAJ? ob 10.00, 12.30 ali 15.00

  • KJE? Mladinski center Idrija na Ulici IX. korpusa 17

  • KAKO?

  • BREZPLAČNO. Prijavi se na info@mcidrija.si ali pa v zasebno sporočilo na FB profilu MC Idrija.

Prijavljene skupine imajo lahko 2 - 5 članov. Vse, kar moraš imeti s seboj je mobilni telefon, dobro družbo in masko! Prijave zbiramo do petka, 2. 10.


BONUS: Prava Rudarska malica!

Igra traja približno 2h. V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen. O točnem datumu vas obvestimo. Več o DEKD in TKD: https://www.zvkds.si/sl/dekd/dekd-tkd Dogodek se izvaja v sklopu projekta Prenove idrijskih rudarskih hiš II (PIRH-II). Aktivnosti sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Za vsebino odgovarja Zveza društev Mladinski center Idrija. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Načrtuj