Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Zavod za turizem Idrija, v nadaljevanju ZTI.

 

Vsebina, objavljena na spletnih straneh www.visit-idrija.si, je last ZTI in se lahko uporablja izključno v osebne, nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah (obvezna je navedba vira www.visit-idrija.si) in se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez izrecnega pisnega dovoljenja ZTI.

 

Vse pravice vseh spletnih strani www.visit-idrija.si so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.visit-idrija.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine ZTI ter z njim povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.visit-idrija.si.

 

Vsi uporabniki objavljeno vsebino na spletni strani www.visit-idrija.si uporabljajo na lastno odgovornost. Vse informacije in gradiva na tej spletni strani so informativne narave.

 

ZTI in katera koli fizična ali pravna oseba, ki je ali še sodeluje, ne prevzema odgovornosti in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na omenjenih spletnih straneh, oz. kakršne koli napake ali pomanjkljivosti na tej spletni strani.

 

ZTI ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. ZTI na svojih spletnih straneh posreduje tudi informacije tretjih in omogoča povezavo do tretjih, vendar pa ni odgovoren za njihovo vsebino.

 

ZTI bo svojim obiskovalcem zagotavljal čim bolj točne in ažurne informacije na svojih spletnih straneh, vendar pa ne prevzema nobenih zagotovil o njihovi točnosti.

 

Spletna stran www.visit-idrija.si je praviloma dostopna 24 ur na dan in vse dni v letu. ZTI si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletne strani zaradi vzdrževanja in/ali zamenjave opreme. Zaradi razlogov, povezanih z vzdrževanjem, si ZTI pridržuje pravico tudi do daljših ustavitev dostopa do www.visit-idrija.si. ZTI ne jamči dostopnosti strani ob morebitnih izpadih v omrežjih skrbnikov poti ali kakršnih koli izpadih na strežnikih, napakah, drugih tehničnih motnjah ali prekinitvah delovanja tretjih strank (električno napajanje …) ter ob višji sili.

 

ZTI ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katere koli druge aplikacije, preko katere je mogoče dostopati do spletne strani www.visit-idrija.si, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali njene kakršne koli uporabe. ZTI ni odgovoren za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.visit-idrija.si.

 

Zunanje povezave
Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.visit-idrija.si z namenom podajanja celovitih turističnih informacij vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani www.visit-idrija.si ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži ZTI. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost ZTI za vse primere izključena.

 

Fotografije
Fotografije, objavljene na spletnih straneh www.visit-idrija.si in povezanih spletnih straneh, na katerih podjetje ZTI objavlja fotografije, so avtorsko zaščitene, zato njihova uporaba brez soglasja ZTI ni dovoljena. Če potrebujete fotografije za promocijo turistične destinacije Idrija (vendar ne za komercialne namene), nas kontaktirajte: katarina.kenda@geopark-idrija.si

 

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
Zavod za turizem Idrija, Mestni trg 2, Idrija, (v nadaljevanju ZTI) spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletni strani www.visit-idrija.si, ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo. Za namene statistike si ZTI pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Če posredujete vaše osebne podatke na spletni strani www.visit-idrija.si, vam ZTI zagotavlja, da bodo na opisan način zbrani podatki namenjeni izključno za uporabo ZTI in ne bodo bili posredovani tretji osebi.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t. i. piškote (Cookies).

ZTI si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.visit-idrija.si kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.

Pravno obvestilo lahko ZTI kadar koli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.