Malinca - predstavitev podjetniške zgodbe

21. jul. 2020 / 17:00
Idrija
Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Pod imenom Malinca se skrivata Nastja in Andreja, ki sta sedem let nazaj svojo strast do zdravega življenja spremenili v posel. Na začetku, ko sta začeli s spletno trgovino, sta dobivali le po nekaj naročil na dan, danes jih tudi po 200 in od tega lahko živita. V njuni ekipi je še 5 deklet in 3 fantje, in skupaj so ustvarili uspešno in prepoznavno podjetje.

Nekaj poudarkov iz vsebine dogodka: predstavitev podjetniške zgodbe in podjetja Malinca, podjetniški začetki, marketinški pristopi, vodenje podjetja in veliko praktičnih primerov.


Kdaj: torek, 21. julij, od 17. do 19. ure

Kje: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija, Mestni trg 2, Idrija

Izvajalka: Nastja Kramer (Malinca), ustanoviteljica podjetja

Prijave: prijave so obvezne.
Število mest je omejeno zaradi spoštovanja ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije. Udeleženci morate imeti s seboj maske.
Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 913. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.


Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 3 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

Več >>

Načrtuj