Skoči na vsebino

Brata Super Mario film (sinhronizirani animirani film)

15. apr. 2023 / 17:00
Idrija - Filmsko gledališče Idrija
Vstopite v svet video iger v novem spektakularnem filmu - kjer bo Mario rešil princeso Peach in premagal zlobnega Bowserja!

Ali ste kdaj sanjali o vstopu v svet video iger? Če ste, potem vas bo novi film zagotovo navdušil! Film, ki ga navdihuje priljubljena Nintendova video igra, vas bo popeljal v čudovit svet, poln pustolovščin in nevarnosti.

V filmu spremljamo vodovodarja, po imenu Mario, in njegovega pogumnega brata Luigija, ki se podata na vznemirljivo misijo reševanja princese Peach. Njihova naloga je premagati zlobnega Bowserja, ki si želi zavladati svetu in ujeti princeso Peach.

 

Pridružite se Mariotu in Luigiju, ko se podata na nevarno popotovanje skozi podzemni labirint, poln presenečenj, ugank in neverjetnih bitk. Ali bosta Mario in Luigi uspela premagati zlobnega Bowserja in rešiti princeso Peach? Odkrijte vznemirljive podrobnosti v tem spektakularnem filmu, ki bo navdušil vse navdušence nad video igrami in tiste, ki iščejo nepozabno pustolovščino!

 

Pridružite se nam tudi na spremljevalnem dogodku pred projekcijo filma, kjer boste lahko preizkusili svoje spretnosti na originalni video igri Super Mario World (1992, konzola SNES)! Spremljevalni dogodek se bo začel eno uro pred pričetkom filma - ne zamudite priložnosti za popolno doživetje! Spremljevalni dogodek je pripravljen v sodelovanju z Retro Rok’s Renew. 

NAPOVEDNIK >>

Načrtuj