Skoči na vsebino

Četrtki na placu 2023 - TURN ON IRISH

06. jul. 2023 / 20:30
Idrija - Mestni trg
Tradicionalna irska glasba in pubovske žurerske pesmi

Vabimo vas na nepozaben glasbeni večer z skupino Turn On Irish, ki se bo odvijal v okviru niza Četrtki na placu 2023. Skupina Turn On Irish je nastala julija 2014 na mednarodni zabavi jadralcev, kjer so se srečali pet izjemnih glasbenikov, združenih s skupno ljubeznijo do irske tradicionalne glasbe.

Skupino sestavljajo Štefan Hladnik na flavti in irskih piščalih, Elena Dorošenko na kitari in vokalu, Andy Green na violini, Marko Hrabar na mandolini, banju, irskem bouzoukiju, orglicah in vokalu ter Anja Dorošenko na klavirju. Vsak izmed njih je izkušen glasbenik, ki svoje mojstrstvo preliva v živahen irski nastop in pristen zvok akustičnih instrumentov.

Pridružite se nam na tem edinstvenem koncertnem dogodku, kjer boste lahko uživali v čarobnih zvokih tradicionalne irske glasbe, ki vas bo popeljala na čudovito glasbeno popotovanje. Prepustite se ritmom in melodijam, ki vas bodo prevzeli ter občutili dušo in srce pristne irske glasbene tradicije.

Veselimo se vaše družbe na koncertu skupine Turn On Irish v okviru niza Četrtki na placu 2023. Ne zamudite tega izjemnega glasbenega doživetja!

 

Načrtuj