Skoči na vsebino

Četrtki na placu 2023 - Ani Frece & HOTEL ZA SREČO

13. jul. 2023 / 20:30
Idrija - Mestni trg Idrija
Kabaretni večer šansona in swinga.

Vabimo vas na izjemen koncert v okviru niza Četrtki na placu 2023, kjer bomo gostili talentirano Ani Frece in njeno zasedbo, imenovano Hotel za srečo. Ani je svoj prvenec poimenovala po pesmi Tomaža Letnarja, ki je prispeval večino besedil, glasbeno pa jih je izjemno oblikoval Marko Mozetič Mozo.

Skladbe, ki jih izvajajo, so zaznamovane z barvitostjo in čustveno nabito izpovedjo. Njihov vokalni izraz je subtilen, glasba pa slikovita in akustična. Na edinstven način prepletajo žanre, kot so šanson, gipsy manouche, swing in jazz, kar ustvarja nepozabno glasbeno izkušnjo.

Na koncertu boste lahko prisluhnili Ani Frece v vlogi vokalistke, ob njej pa bodo nastopili izjemni glasbeniki: Marko Čepak Maki na akustični kitari, Marko Mozetič Mozo na akustični kitari, Zmago Štih na klavirski harmoniki ter Nikola Matošić na kontrabasu. Skupaj bodo ustvarili čarobno glasbeno vzdušje, ki bo očaralo vaša srca.

Pridružite se nam na tem izjemnem glasbenem dogodku, kjer boste doživeli svobodno izražanje umetnosti, izjemno vokalno subtilnost ter glasbeno virtuoznost. Prepustite se njihovim melodijam, ki vas bodo popeljale skozi čustveno zgodbo, polno navdiha.

Veselimo se vaše družbe na koncertu skupine Hotel za srečo v okviru niza Četrtki na placu 2023. Ne zamudite te izjemne glasbene priložnosti!

Načrtuj