Skoči na vsebino

Festival Dojiva se - Zaupam si 2023 Idrija

05. avg. 2023 / 09:00
Idrija - Park pred Mladinskim centrom idrija
Vabimo vas na enkratno doživetje, posvečeno pomembni temi - dojenju.

Festival dojenja je priložnost za učenje in spoznavanje, kaj vse skriva ta čudovit in naraven način prehranjevanja naših dojenčkov. Glavna nit dogodka so predavanja in pogovori, ki vam bodo omogočili, da se naučite veliko, tudi iz tujih izkušenj.

Vemo, da ni spodletelo mamam, ki niso dojile, temveč je spodletelo družbi in sistemu, ki mamam ni nudil ustrezne podpore, ko so jo potrebovale. Zato so svetovalke za dojenje, babice in podpornice dojenja, pripravljeni vsako leto več mesecev brez plačila in brez profita organizirati ta festival. Želijo podpreti mame, da bi bilo njihovo dojenje vsaj malo lažje, kot je bilo nam.


Njihova vrata so odprta za vse, ki se želite pridružiti temu edinstvenemu dogodku:

  • Nosečnice: Pripravite se na prihajajočo vlogo mame in spoznajte, kaj vam dojenje prinaša. Predhodno znanje bo olajšalo vašo pot skozi materinstvo.
  • Moški: Bodoči očetje in očetje, vaša vloga je neprecenljiva v družini. Pridružite se nam, da boste bolje razumeli pomembnost dojenja in kako podpreti vašo partnerko.
  • Mame, ki dojite: Skupaj se bomo zavedali, da niste same v svojih izkušnjah in da vam je bilo dojenje vredno vztrajati. Delite nasvete in podporo med seboj.
  • Mame, ki prejšnjih otrok niste dojile: Naučite se več in pripravite za drugo priložnost, da lahko zdaj bolje podprete dojenje.
  • Babice, tete, sorodniki: Vaša podpora je dragocena za mamice po porodu. Prisluhnite, kako lahko pomagate v tem obdobju.
  • Patronažne sestre in zaposleni, ki delate z nosečnicami in mamami po porodu: Izmenjujte izkušnje in podpirajte doječe mamice.
  • Vsi, ki iskreno podpirate dojenje: Dobrodošli ste vsi, ki želite biti del tega čudovitega dogodka.

Pridružite se  tej edinstveni izkušnji, kjer bomo skupaj gradili podporo, razumevanje in ljubezen do dojenja. Veselimo se srečanja z vami!

Več informacij in prijave >>

 

Načrtuj