Skoči na vsebino

Četrtki na placu 2023 - LADYBUGZ

17. avg. 2023 / 20:30
Idrija - Mestni trg Idrija
Swing, jazz in boogie woogie

Vabimo vas na nepozabno glasbeno doživetje, ki vas bo popeljalo v čarobni svet štiridesetih let prejšnjega stoletja! Predstavljamo vam izjemno glasbeno skupino LADYBUGZ, sestavljeno iz treh talentiranih in čarobnih dam - Nastje Vodenik, Katje Kovačič in Ane Marčun.

LADYBUGZ izvajajo popularno glasbo različnih žanrov, ki jo spretno oživijo s pridihi svinga, džeza in bugivugija. Njihove harmonije vas bodo prevzele, medtem ko vas bodo zvoki nostalgije popeljali nazaj v zlata štirideseta. Nastja, Katja in Ana so vse od malih nog bile povezane z glasbo in kot članice različnih glasbenih zasedb so ustvarile svojevrsten pečat v glasbenem svetu.

Združile so svoje glasbene poti v skupini Perpetuum Jazzile, kjer že vrsto let (kdo bi štel) navdušujejo občinstvo. Njihova glasbena pot pa sega tudi v solistične vode, kjer se vsaka izmed njih izkaže kot izjemna vokalistka. Poleg tega se odlično znajdejo tudi kot spremljevalni vokali, saj so zadnji tri leta članice skupine Sam's Fever, kjer so navduševale z energičnimi in čustvenimi izvedbami.

Ponosno vam sporočamo, da so LADYBUGZ dve leti zaporedoma nastopale v nemškem mestu Bad Nauheim, kjer so s svojimi glasbenimi veščinami spremljale priznano Darlene Love.

Za vas so pripravile poseben glasbeni večer, ki bo poln ritma, čustev in nepozabnih trenutkov. Vabljeni na koncert glasbene skupine LADYBUGZ, kjer bodo vaša srca preplavile čudovite melodije in njihova edinstvena glasbena čarolija!

Načrtuj