Skoči na vsebino

Hg Ultra Trail 2023

18. avg. 2023 / 00:00 - 19. avg. 2023
Idrija - UNESCO globalni geopark Idrija
Dragi ljubitelji narave, pustolovščin in tekaških izzivov. S ponosom vas vabimo na edinstveno tekaško doživetje, ki bo zagotovo pustilo trajen pečat v vaših spominih - Hg Ultra Trail 2023! Pripravite se na nepozabno avanturo skozi čudovite in raznolike pokrajine, ki bodo preizkusile vašo vzdržljivost, voljo in povezanost z naravo.

Tekaški dogodek Hg Ultra Trail je več kot le tek. Je priložnost, da presežete svoje meje, se povežete z enako mislečimi tekači in raziskujete neokrnjene naravne lepote, ki jih ponuja naša destinacija. Z različnimi razdaljami, primeranimi za vse ravni tekačev, lahko vsakdo najde svoj izziv in doseže svoje cilje.

Razdalje:

  • 14 km: Začetni tekači, ki želijo okusiti čar ultra traila.
  • 27 km: Za izkušene tekače, ki se želijo preizkusiti v zahtevnejši preizkušnji.
  • 50 km: Za pogumne in vzdržljive tekače, ki želijo premagati svoje omejitve na najdaljši razdalji.
  • 106 km: Za najbolj pogumne in vzdržljive.

Vsaka pot je zgodba zase, in vsak korak vas bo približal cilju. Vrhunsko označene proge, skrben organizacijski tim, odlična organizacija ter energična vzdušja na postajah za osvežitev bodo poskrbeli, da boste vsak trenutek uživali.

Poleg adrenalina in tekmovalnega duha pa ne pozabimo tudi na druženje. Po končanem teku se lahko udeležite Praznika idrijskih žlikrofov v parku Mejca.

Pridružite se nam na Hg Ultra Trail 2023 in se podajte na nepozabno potovanje skozi naravne lepote, ki jih ponuja naš UNESCO globalni geopark Idrija. Ne glede na to, ali ste izkušeni tekač ali začetnik, ta dogodek je priložnost, da se preizkusite, rastete in ustvarjate spomine, ki bodo trajali vse življenje.

Veselimo se vaše udeležbe in skupnega doživetja!

Več informacij >>

Načrtuj