Skoči na vsebino

Grajski večeri na gradu Gewerkenegg - koncert

30. avg. 2023 / 19:00
Idrija - Dvorišče gradu Gewerkenegg
Vabljeni na koncert v okviru Grajskih večerov na gradu Gewerkenegg.

Pridružite se nam na čarobnem glasbenem večeru, kjer bomo prisluhnili koncertu Mednarodnega Orkestra Ljubljana pod vodstvom dirigentke Žive Ploj Peršuh. S solistko NUŠKO DRAŠČEK bodo izvajali melodije Wagnerja in Brahmsa, ki nas bodo popeljale skozi različna čustvena občutja in globine klasične glasbe.

Mednarodni orkester Ljubljana je znana kulturna ambasada Mesta Ljubljane, ki združuje talentirane mlade glasbenike iz različnih držav pod umetniškim vodstvom Žive Ploj Peršuh. Orkester prav tako sodeluje v evropskem projektu Sounds of Change (Zvoki sprememb), ki spodbuja slogana Evropske unije "Združeni v različnosti".

Vstopnice za koncert so v prodaji. Cena vstopnice: 12 €.

Za več informacij in nakup vstopnic se obrnite na: JSKD OI Idrija Naslov: Lapajnetova 7, 5280 Idrija Telefon: 37 43 357 E-pošta:

Pridružite se nam na tem izjemnem kulturnem dogodku, kjer se bomo prepustili mojstrskim interpretacijam glasbenikov Mednarodnega Orkestra Ljubljana. Vidimo se na Grajskih Večerih na Gradu Gewerkenegg! V primeru slabega vremena bo koncert v dvorani Gimnazije Jurija Vege.

Načrtuj