Skoči na vsebino

Pametni pitki - AI za mlade

02. feb. 2024 / 17:00
Idrija - MC Idrija
V januarju in februarju MC Idrija organizira delavnice praktičnih znanj za mlade pod skupnim imenom Pametni pitki. Na četrti delavnici AI za mlade koktejlov boste spoznali kako si na pameten način pri šolskih/študijskih obveznostih pomagati z umetno inteligenco.

Pametni pitk, 2. februar 2024, med 17. in 20. uro, MC Idrija.

Delavnica AI za mlade.

Si naveličan/a monotonih šolskih, študijski in službenih nalog, za katere veš, da je boljši in učinkovitejši način kako jih opraviti, vendar si nikoli ne vzameš časa za raziskavo tega načina? Kako goro podatkov na učinkovit način pretvoriti v smiselne rezultate in najrazličnejše grafe?
Rudi Medved ti bo na delavnici AI za mlade pokazal trike uporabe umetne inteligence, orodja ChatGPT. Spoznal/a boš praktične primere uporabe ChatGPT in izvedel/a vse o orodju, s katerim boš prihranil/a čas in denar ter z njim lažje reševal/a šolske in službene izzive.

Delavnico bo vodil Rudi Medved, podjetnik in raziskovalec v turizmu, ki je pridobil 360-stopinjski pogled na panogo z delom v gostinstvu, akademiji, svetovanju, kriptu in še kje. Trenutno dela kot business & product developer pri turistični agenciji World Discovery. Je vedno radoveden, kako si lahko z novimi tehnologijami kot je ChatGPT olajšamo delo v poslu in zasebnem življenju.  

Delavnica je namenjena vsem, ki bi si želeli spoznati učinkovite načine uporabe ChatGPT, ter njegove dobre lastnosti, kot tudi pasti.

Predava: Rudijem Medvedom 

Cena: Za mlade do 29. leta BREZPLAČNO, ostali 25€

*plačilo se poravna z gotovino direktno na mestu delavnice*

Na delavnico se PRIJAVITE TUKAJ.

Za vsa vprašanja glede delavnic Pametni pitki pišite na .

Pametni pitki>>

Načrtuj