Merkurjev met

15. apr. 2024 / 15:49
Osvoji vstopnice za ogled tekme slovenske nogometne reprezentance na letošnjem EP v Nemčiji.

Dogodek, imenovan "Merkurjev met", bo združil dva športa, ki sta že del naše narodne zavesti - prstomet in nogomet. V Idriji se bo 18. maja odvijal ta edinstveni dogodek, ki bo združil evforijo nogometnega navdušenja s preprosto, a zabavno igro balinčkov.

Podobno kot pri nogometu bo tudi pri tem dogodku prisotna tekmovalnost, igrivost in želja po zmagi. Ekipe bodo tekmovale za prestižno nagrado, VSTOPNICI ZA OGLED TEKME SLOVENSKE NOGOMETNE REPREZENTANCE NA LETOŠNJEM EVROPSKEM PRVENSTVU V NEMČIJI.

Vendar pa bo ta dogodek prinesel še več kot le tekmovalni duh. Imel bo tudi dobrodelno noto. Drugo uvrščena ekipa bo prejela dva originalna reprezentančna dresa, Adama Gnezde Čerina in Jake Bijola, podpisana s strani igralcev slovenske nogometne reprezentance. To bo priložnost, da navdušenci nad nogometom pridobijo unikatne spominke s prve roke. A še večje presenečenje čaka tiste, ki bodo sodelovali v dobrodelni nagradni igri in se potegovali za originalen reprezentančni dres Benjamina Šeška, prav tako podpisan s strani celotne slovenske nogometne reprezentance.

Več informacij >>