Skoči na vsebino

Festival Čipkarija

29. jul. 2023 / 00:00 - 26. avg. 2023
Idrija - Zadlog, Park Mejca, Swenak
Vabilo na Festival Čipkarija 2023

 

Vabilo na Festival Čipkarija 2023

Spoštovani ljubitelji kulture, ustvarjalnosti in glasbe,

Veselje nam je, da vam lahko predstavimo Festival Čipkarija 2023, reprezentativni projekt Kluba idrijskih študentov (KIŠ). Festival Čipkarija je zasnovan kot edinstven dogodek, ki združuje študentke in študente, dijakinje in dijake ter vse ljubitelje izobraževanja, kulture, športa in razvoja.

Festival Čipkarija 2023 bo potekal v več delih in prinašal raznolike tematike, ki bodo navdušile vsak okus:

  • 29. julij: Zadluh - Zadlog
  • 11. avgust: Sklekljamo kulturo - Grad Gewerkenegg
  • 12. avgust: Šopaj Mejca - Park Mejca
  • 18. in 19. avgust: Elektronika in Tamladi - Swenak
  • 26. avgust: Metal Night - Swenak

Na Festivalu Čipkarija 2023 se lahko pripravite na nepozabno izkušnjo, ki bo prežeta z izjemno kulturo, kreativnostjo in vrhunsko glasbo. Vsak del festivala prinaša svojo edinstveno vzdušje in posebne dogodke, ki bodo navdušili obiskovalce vseh generacij.

Festival Čipkarija 2023 pa ni le priložnost za uživanje v kulturnih in glasbenih doživetjih, temveč tudi za druženje, povezovanje in raziskovanje. Obiskovalcem želimo omogočiti priložnost, da se srečajo z enako mislečimi posamezniki, izmenjajo ideje ter skupaj ustvarijo nepozabne spomine.

Vabljeni, da se nam pridružite na tem izjemnem dogodku, ki bo potekal v čarobnem okolju idrijske občine. Festival Čipkarija 2023 vas vabi, da skupaj z nami odkrijete pestrost, lepoto in živahnost kulture ter se prepustite enkratnim trenutkom ustvarjalnosti.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del Festivala Čipkarija 2023! Pridružite se nam in doživite vrhunec poletja poln nepozabnih dogodkov.

Vljudno vabljeni!

Načrtuj