Skoči na vsebino

Festival ZAVRATEC 2023

09. sep. 2023 / 18:00
Zavratec - Zavratec
Glasbeni festival v romantičnem ambientu s prekrasnim razgledom.

Krajevna skupnos Zavratec vas vabii na Festivalu Zavratec 2023.. Pripravili so raznolik glasbeni program, ki bo poskrbel za nepozaben večer za vse generacije.

Program:

18:00 - Za otroke: "Miškolinček" z Damjano Urh. Avtorska zgodba o Miškolinčku je razgibana predstava, kjer smo povezali glasbo, gibanje, gledališče, učenje in vzgojo - torej umetnost s pedagogiko.

19:00 - Koncert: Darko Bageski in Marko Hatlak Nadaljujemo z glasbenim spektaklom, ki ga bosta pripravila izjemna glasbenika Darko Bageski in Marko Hatlak. Njun edinstven glasbeni izraz bo združil različne žanre in navdušil vse ljubitelje pristne glasbe. Prepustite se njunim ritmom in uživajte v čarobnem glasbenem doživetju!

20:30 - Koncert skupine Rockester. Rockester je projekt Godalnega orkestra Stična, katerega ime je pri marsikaterem poslušalcu že postalo sinonim za sam orkester. V sodelovanju s številnimi drugimi glasbeniki na odru zaživijo rock hiti različnih svetovno znanih ustvarjalcev. Godalni orkester sestavljajo v večini sestavljajo nekdanji in sedanji, mladi in nadobudni učenci Glasbene šole Grosuplje.

22:00 - Koncert: Neisha z bandom Zaključek večera bo v znamenju ene najbolj prepoznavnih in priljubljenih slovenskih pevk, Neishe, ki bo nastopila z izjemno spremljevalno zasedbo. Njena čarobna glasbena interpretacija bo ustvarila posebno vzdušje in vas popeljala skozi različne glasbene svetove. Skupaj bomo zaključili Festival Zavratec 2023 v velikem slogu!

Vstopnice bodo na voljo na prizorišču.

Več informacij o dogodku >>

Veselimo se srečanja z vami na Festivalu Zavratec 2023!

Načrtuj