Skoči na vsebino

OKUSITE Idrijski zajtrk za vso družino

Izbrani idrijski okusi, združeni v okusen obrok za dober začetek dneva.

arrow left arrow right

Opis paketa

Privoščite si IDRIJSKI ZAJTRK ZA VSO DRUŽINO, sestavljen iz dobrot, ki so jih ustvarili narava in ljudje na Idrijskem. Okusni mlečni, mesni izdelki in med so pripravljeni v duhu tradicije, znanj in izročila. Certifikat Idrija izbrano zagotavlja preverjeno kakovost in lokalno poreklo izbranih dobrot. Idrijski zajtrk za vso družino vsebuje: sadni in navadni jogurt, sadne skute, sir, zaseko, zašinek, prešano slanino, med, maslo, kruh, sezonsko sadje in jabolčni sok slovenskega porekla.

CENA: 49 € (za 4-5 oseb)

NAMIG: Zajtrk je lahko tudi lepo darilo za vaše najbližje. Lahko postane tudi malica, ki si jo privoščite ob raziskovanju mesta Idrija ali podeželja.

NAROČILO: Idrijski zajtrk je treba naročiti najkasneje dan pred želenim datumom prevzema, do 10. ure. Naročilo oddate na obrazcu Vstopnice. Pomoč pri naročanju: tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916. 

PREVZEM: Prosimo da na tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916 sporočite želeni datum in uro prevzema, najkasneje dan prej do 10. ure, saj se zajtrk pripravi na dan prevzema. Idrijski zajtrk prevzamete z vstopnico v trgovinah Kmetijsko gozdarske zadruge v Idriji, Spodnji Idriji ali v Črnem Vrhu nad Idrijo v okviru delovnega časa izbrane trgovine. Prevzem v nedeljo in na praznike ni možen! 

Pomoč pri naročanju: tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916

Paket vključuje

  • Družinska vstopnica za ogled razstave Zapisano v kamninah v Centru za obiskovalce Geoparka Idrija z avdiovodičem
  • Idrijski zajtrk za 4-5 oseb

Vstopnice

/ 49 € / 49 € Skupaj za plačilo
OKUSITE Idrijski zajtrk za vso družino Otroci (do 15 leta) / 49 €
Odrasli / 0 €
Skupaj za plačilo 0

Veljavnost in aktivacija

Vstopnico lahko aktivirate v roku 1 leta od nakupa. Ko obiščete prvo znamenitost, se vstopnica aktivira in začne teči obdobje veljavnosti, ki traja en mesec.

DODATNE INFORMACIJE

Pomoč pri naročanju: tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916

Razstavo lahko obiščete v času odprtja. Avdiovodič je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku. Urnik je na voljo na spodnjih povezavah:

https://www.geopark-idrija.si/dozivetja/center-za-obiskovalce/

Več o zajtrku:

https://www.geopark-idrija.si/idrija-izbrano/idrijski-zajtrk/

Urnik trgovin Kmetijsko gozdarske zadruge Idrija:

http://www.kgz-idrija.si/trgovine/

 

Načrtuj