Skoči na vsebino

OKUSITE Idrijski zajtrk za dva

Izbrani idrijski okusi, združeni v okusen obrok za dober začetek dneva.

arrow left arrow right

Opis paketa

Privoščite si IDRIJSKI ZAJTRK, sestavljen iz dobrot, ki so jih ustvarili narava in ljudje na Idrijskem. Okusni mlečni in mesni izdelki, med in čaj so pripravljeni v duhu tradicije, znanj in izročila. Certifikat Idrija izbrano zagotavlja preverjeno kakovost in lokalno poreklo izbranih dobrot. Idrijski zajtrk za 2 osebi vsebuje: sadni in navadni jogurt, sir, zaseko, zašink, prešano slanino, zeliščno čajno mešanico, med, maslo, kruh, sezonsko sadje slovenskega porekla.

CENA: 29 € (za dve osebi)

NAMIG: Zajtrk je lahko tudi lepo darilo za vaše najbližje. Lahko postane tudi malica, ki si jo privoščite ob raziskovanju mesta Idrija ali podeželja. 

NAROČILO: Idrijski zajtrk je treba naročiti najkasneje dan pred želenim datumom prevzema, do 10. ure. Naročilo oddate na obrazcu Vstopnice. Pomoč pri naročanju: tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916

PREVZEM: Prosimo da na tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916 sporočite želeni datum in uro prevzema, najkasneje dan prej do 10. ure, saj se zajtrk pripravi na dan prevzema. Idrijski zajtrk prevzamete z vstopnico v trgovinah Kmetijsko gozdarske zadruge v Idriji, Spodnji Idriji ali v Črnem Vrhu nad Idrijo v okviru delovnega časa izbrane trgovine. Prevzem v nedeljo in na praznike ni možen! 

Pomoč pri naročanju: tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916

Paket vključuje

  • Idrijski zajtrk za dve osebi
  • Družinska vstopnica za ogled razstave Zapisano v kamninah v Centru za obiskovalce Geoparka Idrija z avdiovodičem

Vstopnice

/ 29 € / 29 € Skupaj za plačilo
OKUSITE Idrijski zajtrk za dva Otroci (do 15 leta) / 29 €
Odrasli / 0 €
Skupaj za plačilo 0

Veljavnost in aktivacija

Vstopnico lahko aktivirate v roku 1 leta od nakupa. Po aktivaciji začne teči obdobje veljavnosti vstopnice, ki traja 1 mesec. Obdobje veljavnosti nastopi, ko vstopnico uporabite prvič, torej ko obiščete eno izmed vključenih znamenitosti oz. aktivnosti.

Po preteku obdobja veljavnosti (1 mesec) vstopnice ne morete več uporabljati, četudi niste obiskali vseh znamenitosti.


DODATNE INFORMACIJE

Pomoč pri naročanju: tic@visit-idrija.si ali +386 (0)5 37 43 916

Razstavo lahko obiščete v času odprtja. Avdiovodič je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku. Urnik je na voljo na spodnjih povezavah:

https://www.geopark-idrija.si/dozivetja/center-za-obiskovalce/

Več o zajtrku:

https://www.geopark-idrija.si/idrija-izbrano/idrijski-zajtrk/

Urnik trgovin Kmetijsko gozdarske zadruge Idrija:

http://www.kgz-idrija.si/trgovine/

 

Načrtuj