December v Idriji: Barbarin sejem s hudo kuhno in praznično ustvarjalno delavnico ZPM Idrija

30. nov. 2019 / 08:00
Obiščite Barbarin sejem, na katerem se vam bodo predstavili ponudniki lokalnih pridelkov in izdelkov. Na sejmu boste lahko kupili lepa darila za svoje najbližje!

Prireditev bo potekala v soboto, 30. novembra 2019, od 8. do 13. ure na Mestnem trgu v Idriji. 
Sv. Barbara, zavetnica rudarjev, goduje 4. decembra, zato KS Mesto Idrija organizira Barbarin sejem, na katerem se predstavljajo ponudniki lokalnih pridelkov in izdelkov. 

Na sejmu bomo nudili pražen krompir s pečenimi rebrci (mesnine Polak; ocvirki KGZ Idrija, zelenjava Kmetija v Ogenc). Na domačo malico z lokalnimi sestavinami z Idrijsko-Cerkljanske regije vas vabimo med 10. in 13. uro!

Na sejmu boste lahko kupili tudi darila iz prodajnega programa TIC Idrija.
Za obiskovalce smo pripravili darilne pakete za moške, ženske in otroke, v katerih bodo tudi izdelki ponudnikov kolektivne blagovne znamke IDRIJA IZBRANO. Ob nakupu darilnega paketa pa vsak kupec prejme BREZPLAČNO KARTO za ogled novega Centra za obiskovalce UNESCO globalnega geoparka Idrija.
Izdelki v ponudbi: med s sladkorno čipko MED-O-VITA, toaletne torbice, mazila za ustnice, brisače z idrijsko čipko, mila, Geruš, šajblčki, Oglarjev požirek, uhani, sladka darila, skodelice... in še in še.

Vabljeni!

 


 

DECEMBER V IDRIJI:

Gre za niz dogodkov v sklopu Decembra v Idriji, kjer so se združili številni organizatorji in pripravili zanimive dogodke za popestritev prazničnega vzdušja v mestu. Vabljeni, da se nam pridružite in se poveselite z nami vse do skoka v novo leto! 

PLAKAT DECEMBER V IDRIJI

Načrtuj