December v Idriji: Monokomedija Ljubezenski oglas

27. dec. 2019 / 19:00
Monokomedija Ljubezenski oglas, v petek 27. 12., ob 19. uri, FILMSKO GLEDALIŠČE IDRIJA

Za vse nostalgike in romantike!

Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju "dlake v jajcu" pri življenjskih odločitvah.

Zorka išče moškega svojega življenja in ker je "dol" vse zanič, se Zorka odloči priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo….koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji. Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali!

Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

 

Vstopnice so v prodaji na Petrolu, Pošti, OMV-ju, na spletni strani mojekarte.si in na blagajni v FGI. Vstopnina v predprodaji je 13€, na dan koncerta bo 15€." Nakup

 


DECEMBER V IDRIJI:

Gre za niz dogodkov v sklopu Decembra v Idriji, kjer so se združili številni organizatorji in pripravili zanimive dogodke za popestritev prazničnega vzdušja v mestu. Vabljeni, da se nam pridružite in se poveselite z nami vse do skoka v novo leto! 

Oglejte si tudi ostale prireditve, ki jih lahko obiščete v sklopu prazničnega Decembra v Idriji -
PLAKAT DECEMBER V IDRIJI.

Načrtuj