TurfHunt- zabava za vse generacije

Raziskujte Idrijo in njeno okolico na moderen, zabaven in poučen način z aplikacijo TurfHunt, ki vas popelje po različnih poteh v Idriji in njeni okolici.
arrow left arrow right

Opis doživetja

Aplikacija TurfHunt podjeta Locatify je na voljo v spletnih trgovinah Google Play in iStore in je brezplačna. Uporablja jo lahko vsak na svoji pametni mobilni napravi (mobilni telefon ali tablica). Za vas smo oblikovali več poti, na katerih si lahko s pomočjo aplikacije ogledate naše kraje. Mobilna naprava vas bo z GPS vodila od točke do točke, kjer boste reševali posamezne naloge in izzive ter raziskovali in odkrivali posebnosti Idrijskega. Ko boste na točki rešili vse naloge in izzive vam bo aplikacija podala napotke, kako do naslednje točke.

Dodatne informacije

Aplikacija TurfHunt podjetja Locatify je na voljo v spletnih trgovinah Google Play in iStore ter je brezplačna. Uporablja jo lahko vsak na svoji pametni mobilni napravi (mobilni telefon ali tablica). Aplikacija deluje na osnovi GPS-lociranja, zato je nujno, da imate na mobilni napravi to vključeno. Aplikacijo TurfHunt si lahko namestite doma ali v TIC-u Idrija, kjer je na voljo wi-fi. Ko boste TurfHunt namestili na mobilno napravo in si izbrali pot, po kateri se želite sprehoditi, vam bo aplikacija podala navodila, kako do začetne točke na poti. Na vsaki točki vam bo aplikacija ponudila najprej splošni opis točke, nato pa različne naloge in izzive, ki jih boste reševali sproti. Ko boste rešili vse naloge na točki, boste dobili navodila, kako do naslednje točke. In tako vse do zadnje točke na poti.

Več na: www.geopark-idrija.si/dozivetja/z-aplikacijo-po-geoparku/

 

Doživetje vključuje

  • Pot ob Rakah
  • Pot po Idriji – Zgodba o petstoletnem živosrebrnem studencu
  • Pot po učni poti kraški gozd
  • Pot Krajinski park Zgornja Idrijca
  • Pot Idrija Unescovo mesto
  • Pot Po Scopolijevih poteh v Idriji
  • Pot s Krnic na Jelenk
  • Možnost samostojnega, interaktivnega spoznavanja naravne in kulturne dediščine